tiistai 7. toukokuuta 2019

Lipunnosto 2019

Ponttooniemme kantokyky koeponnistettiin muun ohessa

Aurinkoinen sää ja raikas tuuli tervehtivät kauttaan aloittavaa kerhoamme kun oli aika julistaa uusi kausi avatuksi.

Mainio sää houkutteli paikalle tiiviin joukon karaistuneita ja tuoreita jäseniämme. Esittäytymässä kävivät muun muassa syksyllä kerhossa aloittanut Janne sekä keväällä aloittaneet Joen ja Timurin venekunnat. Tervetuloa!


Loistava tarjoilu oli tällä kertaa Petterin venekunnan keittiöstä. Apukokkeina toimineiden Suvin, Teemun ja Dorothéen avulla loihditut paellat ja herkut upposivat yleisöön viimeistä riisinjyvää myöten kerholaisten mumistessa tyytyväisyyttään. Suuret kiitokset, tällä tyylinäytteellä tuskin tulee ryppyisiä otsia laiturilla vastaan jatkossakaan!

Juhlapuheessa käsiteltiin tulevia muutoksia, kuten Hernesaaren muutosten ja Tehtaankadun koulun väistötilan vaikutuksia kerhomme toimintaan. Kaikesta päätellen yhteistyö kaupungin kanssa kuitenkin etenee toistaiseksi hyvän luottamuksen vallitessa.

Tuleva kesäkausi avaa saaristoamme myös veneettömille kaupunkilaisille, kun vahvistuvan Vallisaaren ääressä oleva uinunut Vasikkasaari otetaan osaksi liikennöitäviä kohteita. Ns. Merellinen Helsinki osallistuu jatkossa aiempaa tiiviimmin myös talvisäilytyksen uusien ratkaisujen koordinointiin. Toivotaan, että kehitys kehittyy!

Hyvää alkavaa kautta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti